Serveis personalitzats

Bols Tibetans i de Quars (Resonància Curativa)


--■--

Bols Tibetans
El Treballar amb els bols és una crida al moment present. Cadascun en tocar transmet on està.

És important connectar amb el teu profunditat per transmetre. Deixa el teu intuïció connectar amb la pròpia saviesa.

L'acció dels bols s'encamina sobre el cos físic, emocional i sobre l'esperit.

A nivell corporal és com si féssim un massatge cel lular. El so va a on hi ha bloqueig o dolor. On hi ha bloqueig s'absorbeix més la vibració

Màxim 3 minuts per zona, quan es fa massatge. A nivell terapèutic es pot augmentar el temps.

Una teràpia que es pot fer és cantar l'aura. A nivell de turmells, plexe solar, tòrax i cara.

Contraindicacions per a l'ús dels bols:

• Embarassades, durant els tres primers mesos. Però es pot utilitzar i treballant a nivell de l'aura. Als nadons no directament sempre sobre l'aura.
• Operacions recents o ferides, en zones de teixit fràgil poden presentar esquinços.
• En metrorràgies. Quan hi ha un bloqueig de la regla la vibració ajuda.
• A les pròtesis de metall no treballar directament sempre sobre l'aura.
• Marcapassos

Accions a poder realitzar amb els bols:

Pacients en coma els ajuda a relaxar-

En articulacions utilitzar bols aguts, vibren molt.

Harmonitzar la casa:
• Al mig de la porta de la casa des del tercer ull cap avall
• En totes les cantonades de l'esta da o estades comprovar els canvis de to.

Ressonància curativa dels bols

Els bols actuen com un mitjà en el qual els nostres conflictes interns poden reconfigurar, per transformar-se en un sentiment harmoniós - estar tranquil.lament centrats-aquests ressonen en cada cèl lula del nostre cos o ment. Aquests vasos són part essencial en la tècnica utilitzada per a resoldre emocions carregades negativament.

No cal estar malalt per nodrir-se de la meditació amb els bols i els efectes que enforteixen la vida es posen de manifest immediatament.

El so es produeix fent lliscar la baqueta per la vora del bol arrencant una nota profunda i rica, amb una poderosa vibració. Segons la velocitat amb què s'actua es pot controlar en certa mesura la qualitat del so, sentir la vibració que ressona pel cos i quan un es deté, percebre la lleugeresa i alleujament de la pressió en el cap i el cos, mentre el so es dif

umina gradualment. Un moment fora del temps que alleuja de les distraccions i tensions del món exterior.

En paraules del monjo tibetà Thupten Lobsang Llet, "El so del bol és el so del buit".

Molt abans del segle VIII, quan el lamaísmo (budisme tibetà) es va transformar en la fe predominant al Tibet, floria allà la religió Bon, una forma de xamanisme que se centrava en el so i el cant de mantres per influir en l'invisible, els esperits i les forces energètiques que controlen l'univers.

Avui en què s'ha establert una major comunicació amb els pobles d'Orient i que ha sorgit un florent interès per la curació a través del so, s'ha pogut aprendre bastant sobre aquests instruments de curació i de despertar espiritual.

Pel que fa als bols de quars científics i metges reconeixen les característiques especials del quars, amb una base científica que obre una finestra a les seves propietats curatives potencials.

L'estructura cristalina respon d'una manera única i precisa a un ampli espectre d'energies que inclouen calor, llum, pressió, so, electricitat, raigs gamma, microones, bioelectricitat i fins i tot les energies de la consciència, (per exemple a través d'ones o formes de pensament). En resposta a aquestes diverses aportacions d'energia, l'estructura molecular del vidre experimentarà oscil particulars, creant així freqüències vibratòries específiques d'emissió d'energia.

Aquestes freqüències vibratòries d'emissió d'energia poden explicar les propietats curatives dels cristalls de quars utilitzat pels sanadors.

Els bols de quars vibren amb freqüències que produeixen poderoses ones de so i aquests sons són la manifestació energètica de la seva estructura cristalina.

Els nostres teixits sans són, per naturalesa, més cristalins que fluids. L'estructura de l'os i colàgen es compon en part de cristalls de fosfat de calci. Tots aquests cristalls han de tenir un potencial de ressonància i sens dubte el so produït pel cristall de quars està més harmoniosament afinat amb les nostres pròpies estructures cristal que els sons emesos per altres bols o instruments, si a això li sumem les altres propietats del vidre, sobretot la seva absorció i emissió d'energies que es reflecteixen i influeixen en la consciència humana, les propietats especials dels bols de cristall de quars no sorprenen en absolut.

Els sons penetren en els nostres sistemes, ressonant amb la nostra essència, de manera que el caos interior, el conflicte i la dissonància semblen transformar-se en harmonia gairebé immediatament.

Cada vegada que un de nosaltres li dóna energia sanadora a algú també es cura una part del nostre ésser.

És important que ens afins amb les delicades vibra

cions de l'univers, perquè una vegada que entrem en sintonia amb la nostra autèntica essència, ens tornem més afectuosos, intuïtius, i capacitats per reaccionar des del nostre jo més obert i comprensiu.

Els bols no són una finalitat en si mateixos, sinó més aviat com un vehicle que condueixes. Els bols demostren les autèntiques i múltiples possibilitats de guarir a través dels sons vibratoris.

El principi de sincronia explica aquestes possibilitats, els nostres sistemes cos ment es veuen reharmonitzar, pel so dels bols i els efectes poden ser físics, psicològics, espirituals o els tres alhora.

Sincronització: Procés pel qual les vibracions rítmiques d'un objecte es projecten en un altre de freqüència similar fent que aquest vibri en ressonància amb el primer.

En l'àmbit del so i la curació, les ones sonores fan que l'organisme humà es sincronitzi amb elles i per això podem vibrar en ressonància i interconnectats. La sincronia sònica altera els nostres estats d'energia, portant a transformacions fisiològiques sovint molt subtils. En un altre nivell, l'empatia sònica ens afecta emocionalment, el que arriba a influir a nivell cel lular.

Massatges terapeutics i esportius

 
 
 
Carles Galceran ofereix els serveis de massatge esportiu, tractaments per la columna i problemes musculars, embenatges funcionals i massatges a domicili en hores convingudes. El massatge terapèutic és un tipus de massatge fort però molt efectiu que es porta a terme jugant amb el límit de resistència al dolor. I és que en aquest tipus de massatge cal que el pacient intenti aguantar el màxim el dolor perquè el massatge sigui més efectiu i després de dos o tres dies es comença a notar una millora radical.

Aquest massatge és molt adient per a casos de problemes musculars i lumbàlgies. Un altre dels serveis és el d’embenatges funcionals o taping, que consisteix a reforçar les articulacions, sobretot les del genoll i el turmell, amb un embenatge molt més reduït que el compressiu, que evita l’atrofia del múscul i la posterior recuperació. Amb aquest embenatge se solucionen en un alt percentatge els problemes dels esguinços.

Massatge esportiu

A més del massatge terapèutic, Carles Galceran també en fa d’esportiu. Aquest es diferencia del quiromassatge perquè cal que el massatge s’adapti al fet de si s’ha de fer abans o després de l’exercici físic. Tenint en compte aquest fet, es por practicar el massatge eliminador o setmanal, que es profund i lent i que pretén ajudar a eliminar les toxines que hagi pogut produir el múscul. Després d’aquest massatge, l’esportista es pot trobar a un 50 o 60% del seu rendiment, però quan arribi el dia que ha de reprendre la seva activitat esportiva, estarà en plena forma. Per altra banda, si el que es pretén és descontracturar la musculatura, s’ha de fer un massatge relaxant que no sigui tan profund.

Altres serveis que ofereix Carles Galceran, són el drenatge limfàtic i els massatges a domicili en hores convingudes.Xakres

Coxígeo


Sacro


Plexo Solar


Corazón


Garganta


Frente


Corona


Muladhara


Svadhisthana


Manipura


Anahata


Vissudha


Ajna 


Sahasrara Una mica de informació...


Què és un BLOQUEIG DEL CHAKRA?

INTRODUCCIÓ. Moltes vegades haurem sentit dir el chakra bloquejat, o té un bloqueig en un chakra. A tall de recordatori, dir que chakra, és una roda d'energia, una esfera de llum que irradien dels ganglis nerviosos centrals de la columna vertebral. Aquestes rodes han d'estar contínuament en moviment, ja que són centres d'activitat per a la recepció, assimilació i transmissió de les energies vitals. Ja sabem, que disposem de 7 xacres més grans, amb els que principalment treballa el Reiki, i altres teràpies guaridores o alternatives. Cada un té la seva missió, la seva tasca, la seva correspondència en el cos físic, emocional i espiritual.

Quan un chakra no funciona correctament, ja sigui per excés o defecte d'energia, es produeix un bloqueig d'aquest, afectant així a les parts que regeix del cos físic, emocional o espiritual. Com per exemple, si s'està deprimit, amb dolor al pit, amb sensació de pes, sense ganes de sortir, de arreglar, de no voler veure a ningú, podem deduir amb aquests símptomes que alguna cosa va malament en el chakra del cor.ELS BLOQUEIGS.

CHAKRA DEFICIENT. Si un chakra està deficient d'energia, es podria dir que es troba en una pauta restrictiva, i com a conseqüència no és receptor d'estímuls, ja que no poden arribar-hi. I això significa que les activitats associades amb ell també estan bloquejades, com per exemple, la sexualitat, el poder, la supervivència, etc en el cas del bloqueig del chakra arrel. Si aquests bloquejos no es tracten, podrien acabar en malalties físiques.

CHAKRA EXCÉS D'ENERGIA. Ja sabem que l'ideal és l'equilibri, i un excés és tan negatiu com un defecte. Podem fer una comparació per entendre com es troba un chakra amb excés d'energia, doncs senzillament, estressat, saturat. Mentre que un efecte restringeix l'entrada a les energies externes, un excés priva de l'expressió de l'energia interna. Així que, quan aquesta energia no és alliberada, produeix un excés en les activitats que regeix aquest chakra, com per exemple, un 2n chakra amb excés d'energia, ocasionarà en un subjecte obsessió sexual, confondrà relacions personals amb sexuals, etc.

CHAKRA BLOQUEJAT EN SI MATEIX. Pot passar que un mateix chakra vagi amb excés en algunes de les activitats de les que regeix i en altres estigui amb defecte. Com per exemple, una persona que pateixi en excés d'acaparar propietats i després en l'hora de menjar és anorèxic. Ambdós estats són reaccions a programacions del passat, mecanismes de defensa o efectes de traumatismes pretèrits relacionats amb les dificultats de la supervivència.

Poden estar bloquejats més d'un chakra en la mateixa persona. Això és un impediment per al flux central d'energia a través de l'organisme. El corrent descendent no pot recórrer el camí complet cap a la manifestació, ni el corrent ascendent pot completar la seva trajectòria cap a l'alliberament. La localització dels bloquejos chákricos diu molt de la nostra manera de ser com a persones. Si els nostres chakras estan bloquejats en els chakres 2n o 3r, La Senda de l'Alliberament es troba restringida. En certa mesura serem persones de fonament, ben arrelades però reticents al canvi o al progrés. Si el bloqueig es trobés en els chakres 5 º i 6 º, el corrent d'alliberament fluirà bastant bé, però la Senda de la Manifestació no arribarà molt lluny, tindrem moltes idees però mal coordinades, i en conseqüència que no arribin a desenvolupar-se. Això per exemple és el que passa amb les persones quan diem''està en els núvols `` o que totalment materialistes. Un bloqueig en el chakra de la cordial, no presenta una situació tan desequilibrada, però si una separació entre el mental i el corporal. Els bloquejos en els chakres base i corona són els més greus, ja que l'energia es desplega sobre si mateixa però no arriba a donar-se cap transformació.

De manera general, els bloquejos es produeixen com a conseqüència de les experiències de la infància i dels valors culturals que es rep. El nen físicament maltractat aprèn a aïllar de les seves pròpies sensacions corporals. El nen abandonat emocionalment es tanca en el pla del 2n chakra (les emocions) La cultura nega la sexualitat, anima la submissió, això ens obliga a bloquejar el 2n i 3r chakra. La pena per una persona que no ens correspongui amorosament ens obliga a bloquejar el chakra cor. Aquests són només uns pocs exemples de les causes que originen bloquejos chákricos. Suficients per fer-nos saber que hem de ajudar-nos a nosaltres mateixos per evitar que ens afectin o que no evolucionem.

Per tant, si tenim a les nostres mans el Poder del REIKI, hem d'utilitzar per curar i sanar-nos, i per no cometre els mateixos patrons que se'ns han inculcat. Hem d'aprendre a escoltar a nosaltres mateixos, al nostre Jo Interior.